Tietoa meistä


Hutikan baarin tiskin takaa löydät vaihtelevasti Mallun, Anun, Eetun, Anninan, Elisan, Tanjan, Idan, Janikan tai Jassun. Myös Kimmo vilahtaa välillä juomaa kaatamassa. Ovilla on viikonloppuisin Sami, jonka osaamista hyödynnetään myös tiskin takana aina tarvittaessa. Ammattitaitoa ja osaamista löytyy monenlaista ja baarityötä Hutikassa opitaan kokoajan lisää. Meidän porukalla on hyvä henki ja toivotaan että se näkyy myös teille asiakkaille. Ollaan teitä varten! 


 

Margareetta Räty 

Omistaja 

Yrittäjähenkisyys on puskenut aina läpi työelämässä ja nyt yritetään sitten ja täysillä. Mallun juonto-ja ohjelmapalvelut yritys tarjoaa myös ammattitaitoista osaamista juontamisen ja ohjelmapalveluiden merkeissä Hutikan ulkopuolellakin. Mallun voit tiedustella keikalle vaikkapa synttäreille, juhliin, tapahtumiin yms. Hutikan baarissa aloitellaan myös viinijoogat, joissa vuosikausien ryhmäliikuntaohjaustausta on vahvana tekijänä. Olutojentelu tai viinijooga toimii muuten synttäreiden, polttareiden yms ohjelmanumerona. Ota rohkeasti yhteyttä! 
WWW.MALLUNJUONTOJAOHJELMAPALVELUT.COM 


Mallun juonto-ja ohjelmapalvelut laajensi toimintaansa myös taksipalveluihin.

Uutena lisänä palveluihimme vuonna 2021 aloitti Hutikan Taksi . Kyyditsemme baari-illan päätteeksi sinut kotiin tai kaverille.

Hutikan Taksi palvelee yksityisajojen lisäksi myös Kela-ajojen kautta.